Dental Business Management Academy е иновативна компания, за бизнес развитие и управление на денталните практики в България. Тя е изцяло специализирана в провеждането на обучения и стратегическо консултиране по мениджмънт и маркетинг и предоставянето на специализирани услуги единствено за лекарите по дентална медицина и повишаването на ефективността в техните клиники.

Нашата цел е да помогнем на денталните лекари да управляват своите практики като успешен и печеливш бизнес, ориентиран в полза на пациента.

Основният ни фокус са практическите обучения по дентален бизнес мениджмънт, административно управление, етичен маркетинг и дигитален маркетинг. Те се отличават от останалите бизнес обучения по това, че са адаптирани изцяло спрямо особеностите в управлението на денталните практики, които представляват изключително специфичен бизнес.

Нашата платформа от услуги е насочена към подпомагане на бизнес развитието и управлението на вашата денталната практика. При нас ще откриете всичко необходимо, за да имате възможност да се фокусирате единствено върху клиничните си резултати. Ние предлагаме решения за всички ваши нужди- регистрация на денталната практика, маркетинг и мениджмънт, правна защита, охрана и видеонаблюдение, административно управление, изготвяне на документация. Екипът ни от професионалисти се състои от доказани експерти в своята област, които имат богат опит в работата си с дентални практики.

Академията е подходяща за дентални лекари и управители на клиники, които желаят да разширят своята пациентска мрежа, да постигнат устойчив растеж и да превърнат практиката си в печеливш бизнес. Като допълнителна полза осигуряваме общност за взаимопомощ и продължаващо обучение.