ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ЗА ДЕНТАЛНИ ПРАКТИКИ И КЛИНИКИ


Фейсбук маркетинг за успешна дентална практика


Искате да привлечете повече пациенти за Вашата дентална практика?


Може да си осигурите по 50+ нови пациенти на месец чрез Фейсбук маркетинг.


ЗАПОЧНИ СЕГАDental Business Management Academy има за цел да помогне на Вас стоматолозите в изграждането на успешна дентална практика. Предоставяме Ви услуги, разработени специално за популяризиране на денталните клиники в интернет пространството, с които да привлечете много нови пациенти и да превърнете практиката си в печеливш бизнес.ПОЛЕЗНИ ИНФОРМАЦИЯ:

В България има пренасищане на пазара с дентални практики и голяма конкуренция, а броят на пациентите непрекъснато намалява. На един дентален лекар се падат около 800 човека, а за някои градове тази цифра спада до 500 (по официални данни).

80% от българското население се доверява на онлайн препоръки, когато търсят здравни услуги. Въпреки голямото търсене, само около 20% от зъболекарите популяризират дейността си в интернет.

Фейсбук е най-развитата социална мрежа в страната ни, която има над 3 500 000 активни потребители, като те прекарват средно около 5 часа на ден в платформата.


Голяма част от успешните компании използват Фейсбук за своите бизнес цели, за да се популяризират и да повишат печалбите си.


Фейсбук има инструменти, с които бихте могли много точно да таргетирате хората, на които да се показва рекламата ви, по избрани от Вас характеристики и параметри, като например - по локация, по демография, по определени интереси, по възрастова граница, само на определени професии, само на родители и много други.ИЗВОДИ:

Дигиталния маркетинг във Фейсбук е чудесна възможност, с която да осигурите бърз растеж на практиката си, независимо от голямата конкуренция в сектора.

Чрез правилно управление на страницата си може да привличате от 50 до 100 нови пациенти на месец.

Фейсбук е най-развития маркетингов канал, в който да представите своята практика, да създадете мрежа от лоялни пациенти и да изградите висок професионален престиж.

Възможностите на фейсбук за дигитален маркетинг го превърнаха в най-добрия инструмент за реклама през последните години, от който се възползват повечето успешни бизнеси и от който могат да се възползват денталните лекари.

Фейсбук е платформа, с която лесно може да увеличите броя на Вашите пациенти, да осигурите устойчив растеж на практиката си и да я превърнете в печеливш бизнес.
Фейсбук маркетинг за успешна дентална практика


Проучванията показват, че много хора избират своя зъболекар през интернет и те стават пациенти на кабинетите, които използват активно дигиталния маркетинг за популяризиране на дейността си. Фейсбук се превърна в най-добрата платформа за маркетинг и реклама, от която се възползват редица успешни бизнеси.


Вие също може да си осигурите много нови пациенти от интернет, които да Ви препоръчат на свои приятели и така да развиете бизнеса си много бързо!

Ние сме тук да Ви помогнем в това начинание !


Специализирани сме в управлението на Facebook страници, разработвайки стратегии за развитие на денталните практики, бранд език, писане на подходящо съдържание, подбор на снимки и видеа и планиране на календар на активността. Нашите консултанти са работили по развитието на десетки страници и са провеждали обучения по Фейсбук маркетинг на редица компании. В работата си използваме стратегия за дигитален маркетинг специално разработена за денталните практики, която е съобразена със спецификата на дейността, етичния кодекс и нормативната уредба в страната.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ?


Предлагаме два формата за успешен дигитален маркетинг на Вашата дентална практика:

- Индивидуални обучения по Фейсбук маркетинг за дентални практики.
- Абонаментно обслужване и партньорство- цялостно изграждане на бизнес профили, управление на реклами и кампании, изграждане на онлайн репутация, анализи и др.ОБУЧЕНИЕ ПО ФЕЙСБУК МАРКЕИНГ ЗА ДЕНТАЛНИ ПРАКТИКИ550 лв.

4 часа

Готово и тествано обучение по дигитален дентален маркетинг, от което ще научите:

Как да създадете атрактивна Фейсбук страница, която да привлича много нови пациенти

Как да изградите онлайн репутация на професионалист

Как да подбирате правилно съдържанието, формата, времето, честотата на публикуване и др. за най-добри резултати

Как да създавате и настройвате печеливши реклами с много малък бюджет

Темите на съдържание са реклама, настройки, алгоритъм, статистики и др., разпределени по време, спрямо индивидуалните нужди

В допълнение - осигуряваме общност за взаимопомощ и продължаващо обучение