Dental Business Management Academy, работи в партньорство с някои от водещите охранителни компании в България, за да предостави най-високо качество и ниво на защита на медицинските и дентални центрове, както и на индивидуални практики. Предоставяме цялостни и интегрирани решения за сигурност, съобразени с нивото на риска и големината на вашата практика, както и с индивидуалните ви изисквания. Медицинските и дентални клиники са обекти с повишен риск за сигурността, който не бива да се подценява.


Защитете вашата практика и модерното си оборудване като се възползвате от нашите услуги: СОТ, видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа, мониторинг и реакция. Специалисти ни ще разработят индивидуално решение за сигурност за вашата клиника или практика, което да е съобразено с необходимото ниво на защита и зададения от вас бюджет.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?Б е з п л а т е н о г л е д


Наш екип идва на място във вашата практика и прави безплатен оглед - охранително обследване на обекта.


О ф е р т а


След подробен анализ, нашите експерти разработват персонализирано за вас решение за сигурност, заедно с ценовата ни оферта.


С и г у р н о с т


След приемане на определено решение за сигурност и подписване на договор, получавате договорените услуги и се монтират техническите средства, които да осигурят сигурност и защита на вашата практика.


Всички клиенте на DBMA ще се ползват от преференциални цени при желание за осигуряване на мониторинг и реакция с автопатрулни екипи от лицензирани охранителни компании.


Нека започнем с безплатен оглед и оферта!ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
Разполагаме с екип, който проектира и изгражда системи за видеонаблюдение, съобразени с вашите нужди и възможности.

Използвайки съвременни системи за видеонаблюдение, видеокамери с висока резолюция и подкрепата на най-опитните сервизни техници в бранша ние осигуряваме ефективни решения на достъпна цена с максимално качество на изображенията и записа.

Можем да предложим и възможност за отдалечен достъп и лесно управление от всички мобилни устройства, благодарение на модерно мобилно приложение, съвместимо с всички операционни системи.Според официалната статистика в местата под видеоконтрол престъпленията и вандалските прояви спадат с до 76%.СОТ
С цел опазване имуществото Ви от престъпни посегателства, осигуряваме проектиране и изграждане на сигнално охранителни системи /СОТ/, съобразени с вашите нужди и възможности.

Използвайки съвременни системи за детекция на движение, счупване на стъкла, отваряне на врати и прозорци и т.н., ние осигуряваме ефективни решения за Вашата сигурност на достъпна цена. СОТ детекторите могат да бъдат жични и безжични, в различен дизайн и цветове, подхождащи на Вашия интериор.Можем да предложим изключително преференциални цени за реакция на алармените сигнали от Вашите обекти чрез автопатрулни екипи от най-добрите охранителни компании. Сигнала от СОТ системите ВИ може да бъде изведен и на всички мобилни устройства, благодарение на модерно мобилно приложение, съвместимо с всички операционни системи.
Ако имате някакви въпроси, ние с радост ще ви отговорим!

КОНТАКТИ:

Тел: 0899 789 117

e-mail: office@dentalbmacademy.com

dentalbmacademy@gmail.com